VIP catering huren

VIP catering huren

Heerlijke VIP catering

Heerlijke VIP catering

Genieten van VIP catering

Genieten van VIP catering

Catering vol van smaak

Catering vol van smaak

Culinaire VIP catering

Culinaire VIP catering

VIP catering met klasse

VIP catering met klasse

VIP catering

Bij Ambiance Mobile komen jij en je gasten op de eerste plaats. Jullie krijgen allemaal een VIP behandeling die nog lang zal nazinderen. Als ambitieus VIP catering bedrijf weten we hoe belangrijk het is dat jij en je onderneming alle aandacht krijgen. Wij zorgen  er voor dat mensen onder de indruk zijn en direct worden gerustgesteld. We streven er bij elke opdracht naar om je verwachtingen te overtreffen. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

 

Wil je je gasten ook verrassen met een VIP catering behandeling

Flexibiliteit

We denken altijd een stap vooruit en proberen ons in de plaats te stellen van jou als organisator. Er zijn namelijk altijd onverwachte gebeurtenissen. Die proberen we in alle discretie samen met jou op te lossen. We zijn dan ook zeer flexibel en vertalen uw visie naar de realiteit.

Complete VIP catering service

Van bij onze eerste ontmoeting brengen we je VIP catering behoeften in kaart en bespreken de haalbaarheid van je ideeën. Wat is de doelstelling, locatie en welk thema kies je? Daarmee nemen wij alle zorgen uit handen zodat jij je kunt concentreren op het onderhouden van en netwerken met je gasten.

Topklasse, maar niet peperduur

Klasse hoeft niet altijd een aanslag te zijn op je budget. Er zijn namelijk veel gezonde en lekkere alternatieven voor een platte sandwich, een kom chips en borrelnoten. Deze vullen de maag, maar stralen niet de gewenste klasse uit. Met Ambiance Mobile brengen we kwaliteit en prijs voor je VIP catering perfect in balans.

 

Interesse in onze pakketten? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015