Eerste aper'eau van 2015

De eerste editie van aper'eau 2015 op vrijdag 29 mei was alweer ongelofelijk geslaagd. Niet dat we anders hadden verwacht, maar toch, het weer speelde deze keer niet echt in ons voordeel. Gelukkig hield het grootste dak van 't stad ons droog en was de sfeer bijzonder warm.

Ambiance Mobile is deze zomer, voor het tweede jaar op rij, de app bar op iedere aper'eau. Bij ons haal je je drankjes zonder files af. Je betaalde immers al op voorhand via je smartphone. Super easy!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015