Zoute Grand Prix

De Zoute Grand Prix in Knokke is de hoogmis voor autoliefhebbers, en dan in het bijzonder voor zij die wild zijn van old-timers. En hoewel wij het bij een gewone auto houden, moeten we toegeven dat het echt wel een spektakel is. Met Ambiance Mobile stonden we gedurende twee dagen middenin deze batterij aan ongelofelijke prachtige bolides. Van zoveel moois krijg je dorst, dat weet de organisatie ook. Daarom vroegen ze ons om champagne Ruinart te severen. Dat is vlekkeloos verlopen en wij hadden een fantastisch weekend!

#events #openlucht #sport

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015