Zomer 2014 met aper'eau

Sinds het prille begin werken we samen met het gedreven team van aper'eau. Op elke editie verzorgen we het licht en de muziekinstallatie, en sinds twee jaar staan we er ook met Ambiance Mobile. Ooit was het de booth voor de DJ, maar niet dit jaar. Deze zomer was onze trailer de app bar. Say what? Hier konden aperitievers hun drank ophalen die ze via de aper'eau app hadden besteld. En dat heeft alleen maar voordelen. Geen files, geen gedoe met cash en meteen drank. Daarnaast was het een plezier om er gewoonweg iedere keer bij te zijn. Het concept blijft fantastisch en de sfeer nog beter. Op naar 2015!

#apereau

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015