Afterwork bij Deloitte

Het kantoor van Deloitte in Antwerpen leent zich uitstekend voor een afterwork bij Ambiance Mobile. Hoewel ze zich midden in de stad bevinden, beschikken ze toch over een ruime parking voor de deur. Ideale locatie! Samen met bur'eau verzorgden we dan ook met veel plezier een afterwork voor deze hardwerkende mensen. Even ontspannen met een goed glas bier en een losse babbel.

In no time was onze bar open en stonden onze statafels klaar, en al even snel waren we met alles weer weg. Voor de organisatie van Deloitte geen omkijken naar. Dat is wat we noemen: zorgeloos genieten en feesten!

#bedrijf #afterwork #bureau

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015