ABN-AMRO Integration Cup

Van events krijgen we niet genoeg, maar als een event ook nog eens een goed doel steunt willen we daar zeker bij zijn. En zo geschiedde. Gedurende het hele weekend waren we bij Royal Victory Hockey Club in Edegem voor de eerste Integration Cup in België: wedstrijden tussen topploegen afgewisseld met wedstrijden voor mensen met een handicap. Het was een topevent! Iedereen was laaiend enthousiast. Zowel de deelnemers, als de organisatoren. Dankzij Ambiance Mobile kon de club het grote aantal bezoekers makkelijk aan. Iedereen werd vlot én met de glimlach bediend.

#horeca #club #sport

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015