Festival langs het water

De wereldberoemde interieurdecorateur Axel Vervoordt organiseerde eind juni voor de eerste keer een muziekfestival, bij hem langs het kanaal in Wijnegem. Daar waar er, behalve water en elektriciteit, absoluut geen faciliteiten zijn. En dan is Ambiance Mobile de ideale oplossing om de gasten toch op een drankje en een hapje te trakteren. We hebben immers alles - van drank over glazen tot sfeerverlichting en muziek - aan boord om overal een evenement op poten te zetten. Het werd dan ook een heel gezellig weekend!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015