SundaySunday

De organisatoren van aper'eau vonden het wel eens tijd voor wat anders, maar blijven met SundaySunday trouw aan hun openlucht aperitieven. Deze keer niet ergens in 't stad op een zwoele zomeravond, maar midden in het groen iets buiten de stad waar ook kinderen meer dan welkom zijn. Raar is dat niet, want veel aper'eau bezoekers van het eerste uur van vijf jaar geleden zijn inmiddels ouder geworden. De eerste SundaySunday ging door in het Park van Brasschaat en Ambiance Mobile was daarbij!

We serveerden onder meer pintjes en fris, en zorgden voor muziek. Tapasplankje? Pannenkoeken of wafels? Ook die catering was voorzien. Het werd een super gezellige namiddag. Veel volk (ja, ook veel kinderwagens :)), goeie sfeer en een zonnig weertje.

Op naar de volgende editie!

#aperitief #natuur #park #sundaysunday

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015