Eerstesteenlegging

Lier, een pittoreske stad, niet verkeerd om er te wonen. En straks kunnen daar nog meer mensen van genieten, want projectontwikkelaar Gands bouwt er het appartementencomplex 'Oude Gasfabriek'.

Wij waren aanwezig bij de eerstesteenlegging. Op de werf, in de modder. Een uitgelezen locatie voor Ambiance Mobile, want hoe voorzie je anders je gasten van een glas cava of koffie, verse soep en een lekker belegd broodje? Nog een pluspunt is dat de burgemeester van Lier en de bouwpromotor niet moesten brullen, maar gewoon gebruik konden maken van onze microfoon voor hun speeches. En niet dat wij er iets mee te maken hadden, maar ook het weer zat mee en dat zorgde er allemaal voor dat het een fantastisch evenement werd.

Van 12.30 tot 14.30 hebben we de pers, organisatoren en ambtenaren ontvangen en een uur later waren we weg. Zo snel gaat dat. Thuis hebben we Ambiance Mobile nog wel een flinke poetsbeurt gegeven. In de modder spelen, is leuk, maar niet zonder gevolgen :).

#bedrijf #eerstesteenlegging #werf

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015