New Years Drink @ De Comptoir

Vorig jaar werd de New Years drink bij De Comptoir met Ambiance Mobile een fantastische avond. De verwachtingen waren dus hoog gespannen. Maar geen zorgen, ze werden dubbel en dik ingelost. Ondanks de regen in het begin zat de sfeer er meteen goed in! Er was zelfs meer volk dan vorig jaar en er werd dan ook goed gedronken. Onze Vedett, cava en wijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Buiten ging het met Ambiance Mobile door tot 22.30, maar binnen sloten ze pas om 6.45 (!) af. Dankzij de extra bar van Ambiance Mobile kon De Comptoir meer volk opvangen en ze sneller bedienen. Tot volgend jaar?

#horeca #drink

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015