Persvoorstelling Hupple

Hupple, bekend van de hondenkoekjes, tekent een exclusief distributie-overeenkomst met een bedrijf uit China. En of iedereen dat mag weten! Pers en minister-president Kris Peeters werden bij hen in de hangar uitgenodigd. Maar vermits de faciliteiten er nogal beperkt zijn, bleek Ambiance Mobile een ideale oplossing. We verzorgden de drank, plasmaschermen en de klankinstallatie. Iedereen werd goed ontvangen, het was een gezellige en geslaagde persbijeenkomst!

#bedrijf #pers #hangar

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015