Mobiele party service: one stop shop

Onze mobiele party service levert diensten daar waar je wenst. Vertel ons waar het feest doorgaat. Wij zorgen voor de rest. Je werk al een hele week hard genoeg. Tijd om te relaxen en alles te ondergaan. Je gasten zijn in goede handen met onze one stop shop service.

 

Ben je geïnteresseerd in dit concept en heb je een bijzondere locatie in gedachten voor je eigen privé feest of walking dinner? Schakel dan de foodtrailer van Ambiance Mobile in! 

 

Wij gaan graag met jou in gesprek over onze mobiele party service om hier een concrete invulling aan te geven! 

De overtreffende trap

Het is niet eenvoudig om een bedrijf te vinden dat alles tot in de puntjes verzorgt en voldoet aan je verwachtingen op vlak van corporate catering. Dat is waarom we nog een stap verder gaan en onszelf steeds overtreffen.

Een party service met de juiste instelling

Het kan pas klikken tussen ons als wij jouw bedrijfscultuur kennen. Wil je vroege vogels verwelkomen met een heerlijk ontbijt? Een belangrijke vergadering met klasse inkleden? Indrukwekkende lunches voor je management of personeel? Of ben je van plan om een aantal VIPS uit te nodigen voor een productlancering of promotioneel evenement?


Onze party service heeft tal van opties voor jou. We bieden het hele pakket aan of alleen eten en drinken. Daarnaast voorzien we een breed breed scala aan bijkomende attributen zoals meubels, bloemstukken, PA installatie, schermen en nog veel meer.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijs vanAmbiance Mobile? Neem contact op.

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015