ambiance mobile was erbij!

Thuis op elk evenement

Introducing bur'eau...

6 september 2013 - Aper'eau, bekend van zijn openluchtaperitieven, is al vijf jaar een begrip in Antwerpen. En terecht, want elke keer is het er weer boenk op. Tijdens hun laatste seizoensafsluiter lanceerden ze een nieuw initiatief: bur'eau, oftwel een kantooraperitief mét Ambiance Mobile. Collega's konden ons winnen - vandaar de cadeauverpakking! - door gek te doen voor de lens van onze fotograaf. Een geslaagde actie en een fantastische avond! 

Dorpsdag

Brasschaat

1 september 2013 - Jaarlijks vaste prik voor alle inwoners van Brasschaat: den dorpsdag! Op de Bredabaan niets anders dan kraampjes, terrassen, veel schoon volk en heel wat gezelligheid, ook bij Ambiance Mobile waar we een heel arsenaal aan straffe aan gins serveerden! 

4 augustus 2013 - Eerlijk gezegd, het wielrennen, dat volgen wij niet zo. Laat staan dat we eerder een koers hadden bijgewoond. We waren dan ook aangenaam verrast om te zien hoeveel mensen de Antwerpse Havenpijl op de been brengt. Bij de start en aankomst in Merksem was het gezellig druk. Ook langs de zijlijn zat de sfeer er goed in, een super tof evenement! Preben Van Hecke trok trouwens aan het langste eind.

Langs de zijlijn

The Day Before

Tomorrow

25 juli 2013 - Lang niet iedereen bemachtigt een ticket voor Tomorrowland en daarom organiseerden ze in het park van Brasschaat een eigen gratis dancefestival: The Day Before Tomorrow. Het werd een gigantisch succes! Ambiance Mobile, oftewel de vip bar met afgebakend terras en tientallen verhoogde tafels, kreeg ongelofelijk veel schoon volk over de vloer. Ook de sfeer, line-up, de  zwoele temperaturen... alles was top!

13 juli 2013 - Acteur Alex Van Haecke vierde zijn 65e verjaardag op een wel heel speciale manier. Niet alleen fietste hij, samen met vrienden, ruim 200 km ten voordele van Kom op tegen Kanker, maar hij breide er ook een heus zomerfeest aan vast. In het park van Brasschaat was iedereen welkom voor optredens, kinderanimaties, en uiteraard voldoende drank en hapjes. Een topfeestje! 

Fietsfeest 

Zomers feestje

in het groen

6 juli 2013 - Het oudercomité van het Sint-Michielscollege Brasschaat heeft niet alleen kinderen op dezelfde school zitten, ze weten ook hoe ze een feestje moeten bouwen. Midden in de natuur bij het Paviljoen in Kapellen met een bbq, muziek, drank, omringd door goede vrienden en een heerlijk weertje. Zo moet dat! Ook wij genoten van de steengoede sfeer. 

22 juni 2013 - Nielske en Marijn maakten van hun huwelijk een feest van maar liefst drie dagen. Afsluiten deden ze met ambiance mobile, een verrassing voor al hun gasten bij het verlaten van de feesttent na het laatste nummer. Nog heel even werd er buiten flink verder gefeest met vuurwerk, frietjes, muziek, drank en ambiance mobile. Iedereen was ongelofelijk uitgelaten, wat een sfeer, een waanzinnige afsluiter! 

Getrouwd!

Naast het hockeyveld

​​
1 - 2 juni 2013 - KHC Dragons kweekt niet alleen topspelers, maar ook toffe toernooien zoals het Jeannine Speleers hockey tournament. 3 velden, 50 teams en honderden enthousiaste jonge spelers. Voor hun grote dorst was ambiance mobile present, meestal in de volle zon, topweekend! 

Wijntje?

​​
15 & 30 mei 2013 - Met trots presenteerde Bordeaux haar wijnen in Antwerpen onder de vorm van Apéro Bordeaux. Dat is wijn, tapas, live muziek en bakken vol sfeer. 

In het gezelschap van andere mooie vierwielers...

​​
5 mei 2013 - Weliswaar zijn ze wat ouder, hebben ze geen bar aan boord en zijn ze iets kleiner, maar ze zijn allemaal gemaakt voor het plezier! Jawel, old timers en ambiance mobile kunnen prima samen. Alle piloten die deelnamen aan A Classic Car Event passeerden langs onze trailer om zich in te schrijven. Dit keer functioneerde ambiance mobile dus eerder als balie. 

Samsung trakteert! 

22 april 2013 - Samsung weet: zij die haar producten met hart en ziel verkopen, moeten beloond worden. Zeker na een dag opleiding, en dus trakteerde het bedrijf haar resellers op een verrassingsaperitief. 

ambiance mobile werd helemaal gebrand met Samsung-banners en zorgde voor hapjes, drank en muziek, 'la totale'! 

Met pensioen.

22 februari 2013 - Wie met werken stopt, hoort zijn pensioen feestelijk in te zetten, want verdiend is dat zeker! Eric, die jaren in de haven van Antwerpen heeft gewerkt, woof zijn collega's uit met een stevige borrel in een hangar. Heel bijzonder, het werd een super toffe avond! 

Nog een nieuwjaarsdrink... in de sneeuw

19 januari 2013 - Tennisclub Park in Brasschaat heeft de goede gewoonte haar leden ieder jaar op een nieuwjaarsdrink te trakteren. Dit keer genoten ze buiten, in de sneeuw. Een glaasje drinken, bijkletsen en alvast veel plannen maken voor het komende seizoen. Ook ambiance mobile stond goed met z'n witte jasje :)!

Nieuwjaarsdrink bij De Comptoir

11 januari 2013 - Dat De Comptoir een populaire tent is, hebben we geweten. Wat een toeloop, en wat een sfeer! Met ambiance mobile erbij kon de uitbater veel meer volk bedienen en zag het zwart van feestend volk zowel binnen als buiten. Plezant feestje, leuk om het jaar mee te beginnen! 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015