Luxueuze mobiele bar

Met meer dan 20 jaar ervaring in party service zijn we een toonaangevende speler geworden in de markt van mobiele bars. Ambiance Mobile is het resultaat van oog voor detail en sterk doorgedreven klanten service. Deze luxueuze mobiele bar is het platform van waaruit wij de meest innovatieve concepten uitrollen.

 

Wens je meer informatie over de mogelijkheden van onze mobiele bar?

Succes verzekerd

We zijn het gewend om voor grote groepen te zorgen. Zij genieten aan onze bar van een geweldig aanbod aan eten en drinken tegen betaalbare prijzen. We bereiden en serveren alles volgens onze hoge kwaliteitstandaard. Niet omdat de overheid het eist, maar omdat onze klanten het van ons mogen verlangen.

 

Of het nu gaat om een feestje in intieme kring of een personeelsborrel, elk evenement krijgt dezelfde zorgvuldige aandacht en voorbereiding. We zijn trots op de hoge eisen die we onszelf opleggen.

 

Enerzijds aan onze dienstverlening en de hygiëne in de foodtrailer, maar ook in heel ons bedrijf. Dit kan alleen maar dankzij een team van goed opgeleid en ervaren personeel. Ook het management steekt de handen uit de mouwen. Zo maken we de hoge normen die van ons bedrijf verwacht worden keer op keer waar.

 

Mobiele bar plus ruime ervaring

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • pinterest-button.png
  • linkedin.png

info@ambiancemobile.be     +32 3 645 49 09

Ambiance Mobile - de enige mobiele foodtrailer in zijn klasse in België - Alle rechten voorbehouden - 2015